TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Poginuo bračni par na motoru, iza njih ostalo troje djece, poznat uzrok nesreće…

"Vozač automobila bio je u šoku, rekli smo mu da ide s Hitnom u bolnicu, no on je to odbijao pa smo zamolili policajca da urgira kako bi ga odvezli. Na kraju je ipak pristao", kazao je mještanin.

  • Hronika

  • 24. Apr. 2023  

  • 0

Strašna tragedija pogodila je požeški kraj u susjednoj Hrvatskoj. Dvije osobe smrtno su stradale u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju poslijepodne u Novim Mihaljevcima, sedam kilometara sjeverno od Požege.

U stravičnoj prometnoj nesreći u nedjelju u Novim Mihaljevcima poginuli su vozač motocikla i suvozačica. Oko 14:30 motociklist je u desnom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom i zbog neprilagođene brzine prešao na lijevu stranu ceste upravo u trenutku kad je iz suprotnog smjera naišao vozač Golfa iz smjera Požege.

Muž i žena na motociklu na mjestu su poginuli, a vozač Golfa prošao je bez ozljeda. Lokalni portal Danica otkrio je da riječ je o roditeljima troje male djece. Škola je obavijestila druge roditelje o nesreći, a u ponedjeljak će u njihovu školu doći psiholog.

Vlasnik kuće koja se nalazi u blizini mjesta nesreće rekao je za 24sata da je motocikl vozio muškarac, a da je iza njega sjedila žena.

"Vozač automobila bio je u šoku, rekli smo mu da ide s Hitnom u bolnicu, no on je to odbijao pa smo zamolili policajca da urgira kako bi ga odvezli. Na kraju je ipak pristao", kazao je mještanin.

Iza mladog bračnog para ostaje troje malodobno djece. "Vozaču motocikla je to drugi brak i ima jedno dijete iz prvog braka, a suvozačici je prvi brak. Oni imaju zajedničke dvoje djece. To je tragedija i velika žalost", rekao je stanovnik Novih Mihaljevaca.

Od nesretno preminulih oprostili su se i članovi Moto kluba Tsunami iz Požege.

"Počivajte u miru Božjem, dragi nam prijatelji. Iskrena sućut obitelji", napisali su članovi i podijelili fotografiju tragično preminulog bračnog para.

 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...