ŠOKANTAN SNIMAK: Brutalno iživljavanje nad migrantima kod Malog Zvornika (VIDEO)

Upozoravamo na uznemirujući sadržaj snimka!

  • Hronika

  • 25. Apr. 2023  

  • 12

Na društvenim mrežama u ponedjeljak, 24. aprila, pojavio se snimak koji prikazuje kako policajci brutalno tuku migrante na graničnom prelazu Mali Zvornik iz Srbije prema BiH.

- Hoće li biti posljedica? Kao što znamo, dosadašnje postupanje u Srbiji, BiH i Hrvatskoj govori da će se počinioci opet izvući. Ovo je vjerovatno samo još jedan dokaz, ne samo za nasilje, već vrlo vjerovatno i nažalost za nekažnjivost i slobodu prava na vanjskim granicama EU. Dokle ćete se još ovako ponašati prema ljudima? – piše uz video objavljen na društvenim mrežama.

Prema izjavama očevidaca, incident se dogodio nakon što su izbjeglice prešli granični prijelaz, a granični policajci iz BiH vratili su ih nazad u Srbiju.

Odmah nakon toga, srpska policija ih je dovela na parking, gdje su brutalno premlaćeni. Objavljenu snimku navodno su mobitelom snimili prolaznici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...