NASTAVLJAJU GDJE JE ŠEF DODIK STAO: “Glas Javnosti” optužuje Đokovića da je odbio doći u Donju Gradinu!

“Glas Javnosti” se u svom kratkom tekstu okomio na Đokovića

  • Mini market

  • 27. Apr. 2023  27. Apr. 2023

  • 7

Kako “Glas Javnosti” ekskluzivno saznaje, proslavljeni srpski teniser Novak Đoković, odbio je da prisustvuje komemorativnom skupu koji je prije nekoliko dana održan u Donjoj Gradini, na kojem su prisustvovala državna rukovodstva Republike Srbije i Republike Srpske, kao i veliki broj građana iz čitavog regiona, objavio je taj portal.

“Glas Javnosti” se potom u svom kratkom tekstu okomio na Đokovića, te napisao:

“Umesto da prihvati poziv da oda počast žrtvama ustaškog genocida, Đoković je taj dan proveo u hedonizmu, u hacijendi Ismeta Popaja zv. Cuni, koji se nalazi Velikom Plivskom jezeru, u neposrednoj blizini Jajca. 

Pored Ismeta Popaja zv. Cuni, kontroverznom druženju prisustvovao je i bošnjački biznismen Sanjin Hasić. Kako tvrdi naš dobro obavešten izvor, Đokovića je u to društvo uveo Semir Osmanagić iz Visokog (poznat po promociji tzv. Piramida iz Visokog).

Ovo postupanje Novaka Đokovića i ciljano izbegavanje da se pokloni žrtvama genocida ustaškog terora, predstavlja ozbiljan faul našeg proslavljenog tenisera i svakako pokreće mnoga pitanja, ne samo o njemu, već i o sistemu vrednosti njegove porodice. Da li je Nole Nacionale baš takav kako medijske mašinerije žele da ga afirmativno predstave, ili se iza svega krije nešto suprotno. Vreme će pokazati...”, zaključio je ovaj portal.

(“SB”)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...