CRNOGORAC KOJI JE OSTAO BEZ PORODICE PORUČIO POLICIJI: "Gdje ste bili kada sam u kući-grobnici našao djeliće mozga i kosti svojih najmilijih?"

Izbio požar u kući ubice Vuka Borilovića

  • Hronika

  • 27. Apr. 2023  27. Apr. 2023

  • 0

Miloš Martinović obratio se crnogorskoj policiji pismom nakon što je u kući Vuka Borilovića, u kojoj mu je ubijena porodica, izbio požar.

"Sram vas bilo čuvari reda, zaštitari naši! Gdje ste bili 12. avgusta da stanete na put monstrumu, a tek 16. avgusta kada sam u toj kući-grobnici našao dijeliće mozga i kosti lobanje svojih najmilijih?!, napisao je putem Facebooka Miloš Martinović, suprug Nataše Martinović Pejović (35) i otac Mašana (11) i Marka (8), prvih žrtava Vuka Borilovića (35), koji je 12. augusta prošle godine na Cetinju ubio 10 ljudi, a ranio šestoro.

Martinović se, inače, ovim pismom obratio javnosti nakon što je kuća Borilovića u naselju Medovina zapaljena.

Podsjetimo, požar na kući Borilovića izbio je u utorak oko 21 sat kada je nepoznata osoba, prema pisanju crnogorskih medija, pozvala policiju i prijavila da objekat gori.

Vatrogasci su ugasili požar koji je izbio na sva tri sprata kuće, a niko nije povrijeđen. Mještani su ubijeđeni da je kuća namjerno zapaljena i to iz osvete za masakr i, kako kažu, očekivali su tako nešto jer članovi nekih porodica žrtava otvoreno govore o osveti Boriloviću, koji je poslije svog krvavog pira ubijen.

"Načelnik cetinjske policije koji je brzo odreagovao i podgorička policija, na čelu sa inspektorima, zdušno je angažovana kako bi rasvijetlila požar u kući u kojoj je moj život brutalno, surovo i životinjski zaustavljen. Kao 'glavni osumnjičeni' za to počinjeno djelo sam konstantno pod prismotrom, pritiskom i hajkom. Nemam ni najmanju želju da se pravdam, neka vjeruje svako u ono što hoće, meni je to potpuno svejedno", napisao je Martinović, pa dodao da neće da “šuti na maltretiranje i teror koji mu prolaze i prijatelji i porodica, samo zato što mu ni u jednom trenutku od početka njegovog životnog horora nisu okrenuli leđa”.

Martinović je naveo i da je u Borilovićevoj kući, u kojoj je godinama živio kao podstanar sa porodicom, našao njihove dijelove tijela dva dana nakon masakra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...