"KAKO OBJASNITI DJECI DA LIDIJA I IGOR IMAJU, A REFIK NEMA PRAVO VETA": Reuf Bajrović pojašnjava Schmidtovu odluku (VIDEO)

Između ostalog, Bajrović je poručio da je ovo crni dan za historiju Bosne i Hercegovine.

  • Politika

  • 27. Apr. 2023  

  • 9

Reuf Bajrović, potpredsjednik Američko-evropske alijanse, u Hayatovoj emisiji 'Sedam plus' govorio je o odluci Christiana Schmidta, visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini, tačnije izmjenama koje je donio u poslijepodnevnim satima.

Između ostalog, Bajrović je poručio da je ovo crni dan za historiju Bosne i Hercegovine.

Napomenuo je kako je smatrao da će Igor Stojanović (SDP BiH) imati više suosjećanja.

Naveo je i kako su stranke Trojke lagale, kada je riječ o tome da je neprihvatljiva privremena odluka visokog predstavnika.

"Vrijeme je da se svi opredjele na kojoj su strani jer kako ćete objasniti sutra da Lidija i Igor imaju, a Refik ne pravo veta", upitao je on.

Kritikovao je i Denisa Bećirovića (SDP BiH) koji je rekao da također ima historijsku ulogu te da je vrijeme da se i on očituje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...