TEŽAK UDARAC ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Iz Amerike stigla najgora moguća vijest za najboljeg tenisača svijeta, srbijanski mediji u šoku...

Đoković je u karijeri osvojio 22 Grand Slam turnira, od čega tri US Opena, posljednji put 2018. godine.

  • Sport

  • 30. Apr. 2023  

  • 2

Kako stvari stoje, postoje šanse da najbolji tenisač svijeta Novak Đoković ipak neće moći zaigrati na US Openu, kao i jakom turniru u Cincinnatiju koji su na rasporedu u augustu, odnosno početkom septembra.

Iz SAD-a stižu informacije da je američki predsjednik Joe Biden poslušao i uvažio preporuke Centra za zarazne bolesti (CDC), pa bi zabrana ulaska u zemlju svima koji nisu cijepljeni protiv koronavirusa trebala vrijediti i dalje. Ovakvu vijest prenio je Daily Mail, a glasno je odjeknula u srbijanskim medijima.

Ukoliko se ovakvi navodni ispostave tačnima Đoković bi u tom slučaju morao propustiti turnire u Americi, gdje ranije u martu nije igrao u Indian Wellsu i Miamiju upravo zato što nije cijepljen.

Nagađalo se da bi sve zabrane u SAD-u od 11. maja trebale biti ukinute, pa bi ulazak u zemlju bio dozvoljen i osobama koje nisu cijepljene, ali posljednje informacije govore da neće biti tako.

-Ovoga se plašila cijela Srbija, Novak dobio šokantne vijesti iz Amerike‘, naslov je koji je osvanuo na Kuriru. B92 piše o ‘Lošim vijestima za Novaka Đokovića‘, dok Blic navodi kako ‘Joe Biden stopira Đokovića‘.

Đoković je u karijeri osvojio 22 Grand Slam turnira, od čega tri US Opena, posljednji put 2018. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...