MRŽNJE JOJ NE NEDOSTAJE, ALI I ODGOJA: Snježani Novaković-Bursać smeta i mrtav Alija Izetbegović

Ostaviti mrtve na miru nekako je stvar lične kulture i kućnog odgoja.

  • Politika

  • 30. Apr. 2023  30. Apr. 2023

  • 6

Uvlačenje preminulih u dnevnopolitička prepucavanja djeluje prilično degutantno, da ne upotrijebimo neki teži ili vulgarniji izraz.

Međutim, delgatkinja SNSD-a u Domu naroda PSBiH Snježana Novaković-Bursać je, čini se, preskočila sve ove lekcije. Kako bi se što više dodvorila (opet na um dolazi jedan vulgarniji izraz) svom stranačkom šefu, Novakvović-Bursać u “prepucavanja” sa PDP-om potpuno nepotrebno uvlači i rahmetli Aliju Izetbegovića, prvog predsjedavajućeg Predfsjedništva BiH

"Kada predsjednici PDP-a djeluju u punom kapacitetu, onda se po njihovoj zvaničnoj, pisanoj instrukciji, spuštaju zastave na pola koplja i otvaraju knjige žalosti – za Alijom Izetbegovićem, dakako! Za to im nisu bile potrebne ni odluke Predsjedništva, to je djelo iz duše!", objavila je Novaković-Bursać, uz faksimil odluke Predsjedništva o otvaranju knjige žalosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...