JEZIVO UBISTVO U BEČU: Muškarca isjekli mačetama na stanici, jedan od napadača skočio u Dunav

Počinioci užasnog zločina još uvijek su u bjekstvu.

  • Hronika

  • 30. Apr. 2023  

  • 0

Muškarca u Beču napalo je 10 osoba koje su ga sjekle mačetama. Žrtva je preminula u bolnici.

Na stanici u Beču u Austriji 20. aprila ubijen je muškarac (31), a sad su se pojavili novi detalji iz istrage. Žrtvu je napala grupa ljudi koja ju je udarala i sjekla mačetama. Navodno su joj ruke i noge bile gotovo u potpunosti isječene.

Počinioci užasnog zločina još uvijek su u bjekstvu. Austrijski mediji pišu da je policiju pozvao svjedok 20. aprila oko 00.50. Policija je za nekoliko minuta stigla na lice mjesta gdje je pronašla muškarca koji je odmah prevezen u bolnicu gdje je i preminuo.

Novi detalji iz istrage pokazuju da je u napadu učestvovalo 10 osoba. Muškarca su oborili na zemlju, prikovali za nju i sjekli ga sečivom. Kad su čuli da dolazi policija, pobjegli su. Jedan od napadača uskočio je u Dunav kad je vidio policiju. Nešto kasnije izvučen je iz rijeke i uhapšen je. Riječ je o mladiću (24) iz Alžira, navodi Heute.

Policija i dalje radi na rješavanju slučaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...