RASKOŠNO PLAVA: Kendall Jenner na gradskim ulicama izazvala modnu pomutnju (FOTO)

Uoči glamuroznog bala Met Gala, čije je novo izdanje posvećeno modnoj ostavštini Karla Lagerfelda, poznata modna trgovina u New Yorku organizirala je retrospektivu u njegovu čast.

  • Žena

  • 01. Maj 2023  01. Maj 2023

  • 0

What Goes Around Comes Around naziv je poznate trgovine lukusuznih vintage komada u New Yorku koja se na poseban način prisjetila dizajnerske karijere Karla Lagerfelda, kroz retrospektivu koju Kendall Jenner nije željela propustiti.

Najplaćenija manekenka današnjice i članica najpoznatije reality porodice na svijetu, imala je priliku nositi brojne revije Chanela za vrijeme Lagerfeldove vladavine, u čiju je čast stvorila pravu pomutnju.

Modni odabir slavne brinete činila je pripijena haljina stvorena od prozirne tkanine i s mnoštvom perja identične nijanse plave.

Uz nju je kombinirala čizme s jednakim detaljem perja, da bi cjelokupno izdanje zaokružila Chanelovom torbicom clutch s efektom krokodilske kože. Ovim izgledom 27- godišnja brineta pohvalila se na Instagramu, a njezinim brojnim pratiteljima za oko je zapeo prozirni materijal haljine kojim je malo toga ostavila mašti, navodi Tportal.hr.

Kendall Jenner

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...