NEOBIČNA KRAĐA U BiH: Vlasnik ostavio Mercedes u servisu i više ga nema

Ukraden crni Mercedes njemačkih tablica.

  • Hronika

  • 01. Maj 2023  

  • 0

Iz servisa Max Mobile u Srebreniku ukradeni su ključevi i vozilo marke Mercedes E220 CDI registracijskih oznaka R-ER 585 u vlasništvu kompanije u Njemačkoj

Neobična krađa desila se jučer u Srebreniku gdje je ukraden crni Mercedes njemačkih tablica.

Kako se zna od vlasnika vozila, isti je Mercedesa ostavio u autoservisu kako bi uradio mali servis. Nakon par dana trebao je doći po vozilo, ali je isto ukradeno iz autoservisa Max Mobile, piše Crna-hronika.info.

“Iz servisa Max Mobile u Srebreniku ukradeni su ključevi i vozilo marke Mercedes E220 CDI registracijskih oznaka R-ER 585 u vlasništvu kompanije u Njemačkoj. Molimo za pomoć pri pronalasku istog", navode na portalu Crna hronika.

Slučaj je prijavljen policiji MUP TK PS Srebrenik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...