NOVA BLAMAŽA HRT-a: Pogledajte kako je reporter iz Mostara najavio dolazak Nermina Nikšića… (VIDEO)

- Najvažnija je vijest iz BiH da je sedam mjeseci nakon izbora napokon imenovana nova vlada Federacije koju čine Socijaldemokrati BiH s nekoliko manjih stranaka te stranke okupljene oko Hrvatskog narodnog sabora, dodao je.

  • Mini market

  • 02. Maj 2023  02. Maj 2023

  • 15

Nije prvi put da svjedočimo o nonšarlanciji i poslovičnoj neinformiranosti novinara iz susjedne Hrvatske, kada su u pitanju izvještavanja iz BiH, posebno ona iz domene politike.

Naime, predsjednik Vlade RH Andrej Plenković stigao je sinoć u Mostar gdje će danas sudjelovati na međunarodnom sajmu gospodarstva, a s njim je stigla i ekipa HTV-a iz Splita koja je izvijestila o tom događaju.

Premijer Hrvatske se sinoć susreo s mostarsko-duvanjskim biskupom Petrom Palićem u sjedištu Mostarsko-duvanjske biskupije, a nešto kasnije i sa liderom HDZ-a BiH Draganom Čovićem i predsjedateljicom Vijeća ministara BiH Borjanom Krišto.

No, to i ne bi bila neka superzanimljiva vijest da je u nastavku nije "začinio" reporter HRT-a u javljanju uživo.

Naime, iz Mostara se u središnji Dnevnik HTV-a javio Ivica Đuzel, poznato lice s malih ekrana, ali kada su u pitanju emisije iz oblasti mora i turizma.

- Premijer je u Mostar sletio nešto prije 19 sati i upravo je završio sastanak s mostarsko-duvanjskim biskupom Petrom Palićem. Nakon toga bi trebao razgovarati s Borjanom Krišto, predsjedateljicom Vijeća ministara BiH, a najavljen je i razgovor s Draganom Čovićem, prvim čovjekom Hrvatskog narodnog sabora, javio je Đuzel.

- Najvažnija je vijest iz BiH da je sedam mjeseci nakon izbora napokon imenovana nova vlada Federacije koju čine Socijaldemokrati BiH s nekoliko manjih stranaka te stranke okupljene oko Hrvatskog narodnog sabora, dodao je.

I tu je sve krenulo po zlu.

Kada je reporter iz splitskog dopisništva HRT-a najavio dolazak u Mostar prvog čovjeka novoimenovane Vlade Federacije BiH Nermina Nikšića nastali su problemi.

Uz simpatično dalmatinsko nepoznavanje slova Č i Ć, lider SDP-a BiH i premijer Federacije u središnjem Dnevniku HTV-a dobio je i novo prezime…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...