PREDSJEDNIK U LEŽERNOM IZDANJU: Bećirovićev 1. maj u prirodi sa suprugom Mirelom (FOTO)

Fotografija je brzo prikupila više od dvije hiljade lajkova

  • Mini market

  • 02. Maj 2023  02. Maj 2023

  • 1

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović na svom Instagram profilu objavio je fotografiju u nešto drugačijem izdanju od onog u kojem smo ga navikli vidjeti. Jučerašnji neradni dan Bećirović je iskoristio za odlazak u prirodu, a na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj je sa suprugom Mirelom. 

Fotografija je brzo prikupila više od dvije hiljade lajkova.

Inače, Bećirovićeva supruga Mirela do sada se pojavila sa njim na nekoliko službenih događaja i pobrala komplimente javnosti zbog svog uvijek elegantnog stajlinga... 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...