KURTI SE SPREMA ZA BRISEL: Pred sastanak obavio razgovor sa Gabrielom Escobarom

Njih dvojica su razgovarali uoči nove runde dijaloga na visokom nivou koja je trebalo da počne u 18 sati

  • Regija

  • 02. Maj 2023  

  • 2

Premijer Republike Kosovo Albin Kurti razgovarao je danas u Briselu sa specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrielom Escobarom.

"Njih dvojica su razgovarali uoči nove runde dijaloga na visokom nivou koja je trebalo da počne u 18 sati", javio je dopisnik Tanjuga.

Današnji sastanak u Briselu zakazan je na inicijativu visokog predstavnika EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Josepa Borrella i njemu će osim predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i Kurtija, prisustvovati i specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...