MILAN DUNOVIĆ SE NIJE MOGAO SUZDRŽATI: "Sabina Ćudić je jedna od najvećih političkih podvala u BiH!"

"Zašto javno promoviše ono što i SNSD, neka odgovori glasačima”, poručio je Dunović.

  • Mini market

  • 03. Maj 2023  

  • 15

Zastupnik DF-a u Predstavničkom domu PSBiH Milan Dunović oštro je odgovorio Sabini Ćudić, zastupnici Naše stranke koja je gostujući na N1 istakla da je mislila da je izmjene krivičnog zakona BiH predložio SNSD, a ne DF.

“Sabina Ćudić ponovo laže - ništa novo! Kaže da je DF izmjenom krivičnog zakona predlagao kaznu zatvora za "rad sa međunarodnim akterima na izmjenama zakona". LAŽ! Mi smo predlagali zatvor za prenos suvereniteta. Zašto javno promoviše ono što i SNSD, neka odgovori glasačima”, poručio je Dunović.

Dodao je da, iako kaže da je to prijedlog zakona koji bi objeručke prihvatio Milorad Dodik i SNSD, nije li malo čudno, što je SNSD glasao protiv našeg prijedloga.

“DF predloži, Sabina kaže da je prijedlog loš i onda SNSD glasa protiv - koalicija funkcioniše!  Njeno vječno glumatanje i drska tvrdnja da "Prijedlog zakona kao da je pisao SNSD", iako je, zajedno sa njima bila eksplicitno protiv nas i pred kamerama, vikala i namjerno pogrešno tumačila sve, dokazuje samo jedno - Sabina Ćudić je jedna od najvećih političkih podvala u BiH”, dodao je Dunović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...