DRUŠTVENE MREŽE GORE: "Kate je stvorena da bude kraljica, zaprepašćujuće je lijepa!"

Svi pogledi su bili uprti u Kate i Wiliama, a društvene mreže doslovno se užarile od komplimenata za par koji će jednog dana vladati Ujedinjenim Kraljevstvom

  • Žena

  • 06. Maj 2023  06. Maj 2023

  • 0

Catherine, princeza od Walesa, izazvala je pravu lavinu oduševljenih reakcija kada se uz supruga, princa Williama, te kćer Charlotte i sina Louisa (George je bio paž i nosio plašt svoga djeda Charlesa), pojavila na ulazu u Westminstersku opatiju, neposredno iza kraljice Camille i kralja Charlesa. 

Svi pogledi su bili uprti u Kate i Wiliama, a društvene mreže doslovno se užarile od komplimenata za par koji će jednog dana vladati Ujedinjenim Kraljevstvom.

"Ona je doista stvorena da bude kraljica!" pisali su fanovi po društvenim mrežama. "Zaprepašćujuće je lijepa!", napisao je jedan, a drugi dodao kako je Kate "lijepa izvana i iznutra".

Princeza od Walesa imala je cvijetnu krunu na besprijekornoj frizuri s podignutom, ležernom punđom i pomno biranim make-upom. Od nakita, isticale su se i viseće naušnice s dijamantima i biserima koje su odlično komplimentirale kruni.

Bijelu haljinu je ogrnula plaštom kraljevski plave boje s crvenom podstavom i obrubom i zlatnim detaljima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...