KRIŠTO IZ LONDONA: "Vjerujem da će kralj Charles III doći u BiH"

Krišto je podsjetila da je Charles posjećivao BiH nekoliko puta.

  • Vijesti

  • 06. Maj 2023  

  • 6

Predsjedavajuća Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto prisustvovala je krunidbi britanskog kralja Charlesa III u ime Bosne i Hercegovine.

Krišto je podsjetila da je Charles posjećivao BiH nekoliko puta, te se nada da će i sada tokom svoje vladavine doći posjetiti našu zemlju i da će imati priliku razgovarati s njim o raznim temama koje su u interesu zajedničke saradnje, od energetskih pitanja do svih drugih izazova.

To je jedna demokratska tradicija. Želim reći da je doista čast i prilika biti ovdje, osjetiti taj ambijent i duboko vjerujem da će kralj Charles III, za vrijeme svoga kraljevanja, doći u BiH jer je već do sada pokazao da je prijatelj naše zemlje“, kazala je predsjedavajuća Krišto za FTV.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...