KAKVA GREŠKA: Vozačica pratila navigaciju u automobilu, pogledajte kako je sve završilo…

Vozač i suvozač uspjeli su pobjeći kroz prednje prozore.

  • Auto

  • 08. Maj 2023  

  • 0

Tehnologija je korisna samo dok je ne uzimate zdravo za gotovo. Naime, tehnologija ima svoja ograničenja, a na kraju čovjek donosi odluke. Gospođa se spremala na izlet, ali sigurno ga nije ovako zamišljala. Hawaii News Now izvještava da je jedna turistica revnosno pratila GPS navigaciju i završila s automobilom u luci, odnosno u vodi, okeanu, u Honokohauu u Kailua-Koni na Havajima.

Vozač i suvozač uspjeli su pobjeći kroz prednje prozore. Nakon što su se vozač i putnik sigurno izvukli iz tonućeg SUV-a, vučna ekipa morala je izvući auto iz vode.

Pouka ove kratke vijesti je da su navigacijski uređaji super, ali pažnja vam mora biti usmjerene na cestu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...