ANA – KONSTERNIRANA: „Nije prvi put, ali je sada posebno strašno…“

Brnabić je na Twitteru postavila snimak izjave vlasnika i urednika Tabloida Milovana Brkića

  • Regija

  • 09. Maj 2023  

  • 3

Ana Brnabić, predsjednica Vlade Srbije, oglasila se na društvenim mrežama nakon protesne šetnje protiv nasilja u Beogradu. Ona je poručila da je “posebno strašno” što se tokom protesta čula poruka da će "klinci puškama morati da riješe sudbinu Srbije".

Brnabić je na Twitteru postavila snimak izjave vlasnika i urednika Tabloida Milovana Brkića u kome kaže da će „klinci puškama morati da riješe sudbinu Srbije“ i da predsjednika Srbije Aleksandra Vučića “treba uhvatiti i otkinuti mu glavu”.

„Nije prvi put, ali je sada posebno strašno“, navela je Brnabić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...