VUČIĆ I MARIĆ ZAPREPASTILI SRBIJU: Tokom gostovanja Vučića na Happy TV-u prikazan spot koji promoviše ubistvo...

Naveo je da su policija i BIA pronašli osobu koja je snimila video u kojem promoviše ubistva kao osvetu za prijetnje, ali nije rekao da li je taj mladić uhapšen.

  • Regija

  • 09. Maj 2023  

  • 3

Video snimak u kome se promoviše ubistvo kao osveta za prijetnje prikazan je sinoć za vrijeme gostovanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na televiziji Happy, uz obrazloženje da ga je navodno gledao maloljetnik koji je osumnjičen za ubistva u osnovnoj školi.

Vučić je rekao da se ne može pronaći uzročno-posljedična veza, ali da se mora donijeti odluka i naći rješenje kako da se takvi sadržaji sa interneta uklone.

On je dodao da je ovaj sadržaj, koji je prikazan na nacionalnoj frekvenciji, uklonjen sa interneta.

„Ovo je na jednoj od društvenih mreža prikazano, dječak ili monstrum ubica je bio pratilac ovog momka“, rekao je Vučić.

Naveo je da su policija i BIA pronašli osobu koja je snimila video u kojem promoviše ubistva kao osvetu za prijetnje, ali nije rekao da li je taj mladić uhapšen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...