SASTALI SE VUČIĆ I SZIJJÁRTÓ: "Sa prijateljima je svaki SAN ostvariv"

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom vanjskih poslova Mađarske Péterom Szijjártóm.

  • Regija

  • 10. Maj 2023  

  • 4

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se danas povodom sastanka sa ministrom vanjskih poslova i trgovine Mađarske Péterom Szijjártóm i poručio putem svog Instagram naloga:

Prijatelji su uvijek uz vas – u vremenima dobrim i u vremenima teškim.

Zato sa @peter_szijjarto razgovaram o još čvršćem povezivanju Srbije i Mađarske u svim oblastima, kao i o toku aktuelnih projekata i novim planovima koji će doprinijeti snažnom zamahu ekonomije naših zemalja, ali i još jačem i sveobuhvatnijem partnerstvu, jer je sa prijateljima sve moguće i svaki san je ostvariv.

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peterom Sijartom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...