PREDNOST IM JE PRILAGODLJIVOST: Jesu li ovo najudobnije cipele sezone? (FOTO)

Slavna glumica Naomi Watts odavno je poznata po postavljanju trendova, a ovoga puta obula je espadrile s platformom koje osvajaju na prvu.

  • Žena

  • 11. Maj 2023  11. Maj 2023

  • 0

Naomi Watts već dvije decenije ima status modne ikone pa sve što odjene gotovo garantirano postaje apsolutni hit. Nema sumnje da će to postati i espadrile koje je obula za jučerašnju šetnju, a koje chic dizajnom i očiglednom udobnošću osvajaju na prvu!

Espadrilama je svakog ljeta zagarantiran status jednog od najpoželjnijih komada, a slavna glumica pokazala je da će ove sezone u trendu biti modeli s platformom.

 

Visoke i udobne, prozračne i kao stvorene za lagane ljetne stajlinge, savršena su opcija koju vrijedi imati nadohvat ruke u svakom trenu!

Prednost im je i prilagodljivost brojnim komadima pa će tako pristajati na suknje, haljine, kratke hlačice ili, kao što je Naomi Watts vješto pokazala, na klasične traperice u elegantnoj kombinaciji s blejzerom.

Espadrile iz H&M-a 

Holivudska zvijezda birala je model s remenčićima u narančastoj boji, no ove sezone na raspolaganju je pregršt opcija pa možete birati i potpuno zatvorene ili poluotvorene modele, navodi Tportal.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...