MILIONI KORISNIKA U PROBLEMU: Evo kako provjeriti je li Facebook poslao zahtjev osobi čiji ste profil gledali

Iz Facebooka se još uvijek nije oglasili, niti objasnili šta se događa

  • HiTec

  • 13. Maj 2023  13. Maj 2023

  • 0

Na hiljade ljudi u BiH i regiji od jučer imaju isti problem - mnoštvo zahtjeva za prijateljstvo od nepoznatih i poznatih ljudi. No, to nije najveći problem - mnogi od njih shvatili su da je osobi čiji su profil gledali ili potpuno nepoznatoj osobi Facebook sam poslao zahtjev za prijateljstvo. 

Po mnogima je ovo scenarij iz noćne more, a Facebook se još uvijek nije oglasio, ni objasnio što se i zašto događa.

U međuvremenu, postoji brz način kako ćete provjeriti je li Facebook sam poslao zahtjev nekoj osobi čiji ste profil gledali.

Uđite u izbornik i kliknite na prijatelje.

Zatim kliknite na poslane zahtjeve za prijateljstvo i prikazat će vam kojim je profilima poslan zahtjev s vašeg profila, te ih otkažite ako ih niste poslali vi. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...