ALMA ČOLO: "Dokazi prikupljeni preko Sky aplikacije su zakoniti"

Ova visoka funkcionerka Stranke demokratske akcije i pravni stručnjak stava je i da je "advokatura časna profesija".

  • Politika

  • 14. Maj 2023  

  • 5

"Cilj advokature, kao i pravosudja uopće treba biti borba za pravdu, zakonitost, red u društvu, a ne borba da se pod svaku cijenu odbrani lopovluk, a zauzvrat uzmu ogromni honorari".

"U zemlji u kojoj cvjeta korupcija tvrditi da dokazi Sky komunikacije nisu zakonito prikupljeni dokazi i da se na njima ne može zasnivati presuda je krajnje nemoralno", ustrvrdila je Alma Čolo, piše Politički.ba.

Ova visoka funkcionerka Stranke demokratske akcije i pravni stručnjak stava je i da je "advokatura časna profesija".

"Cilj advokature, kao i pravosuđa uopće treba biti borba za pravdu, zakonitost, red u društvu, a ne borba da se pod svaku cijenu odbrani lopovluk, a zauzvrat uzmu ogromni honorari", navela je Čolo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...