KAO DA SE NIŠTA NIJE DOGODILO...: Umjetna inteligencija pokazala kako bi princeza Diana izgledala danas (FOTO)

Princezina fotografija osvanula je na Instagramu, a fanovi su komentare preplavili pozitivnim reakcijama

  • Žena

  • 15. Maj 2023  15. Maj 2023

  • 0

U posljednje vrijeme puno se priča o umjetnoj inteligenciji, a sada je ona pokazala i kako bi princeza Diana izgledala sa 62 godine da je još uvijek živa.

Princezina fotografija osvanula je na Instagramu, a fanovi su komentare preplavili samo pozitivnim reakcijama i pokojom tužnom jer princeze, nažalost, više nema.

“Ona je kraljica srca. Toliko je godina prošlo nakon njene tragične i prerane smrti, no ona se i dalje pamti”, “Diana je bila sposobna biti kraljica”, “Bila je jedinstvena žena”, “Zauvijek u našim srcima”, “Nije joj bilo suđeno postati kraljica”, pisali su.

Inače, digitalni umjetnik iz Istanbula Alper Yesiltas, koji je pomoću umjetne inteligencije kreirao zadivljujuću seriju fotografija pod nazivom “Kao da se ništa nije dogodilo”, ranije je također prikazao kako bi princeza Diana izgledala danas da je izbjegla tragičnu smrt 1997. godine.

Podsjetimo, Dianin bivši suprug Charles nedavno je okrunjen i za kralja Velike Britanije, a na Dianino mjesto zasjela je njegova sadašnja supruga Camilla.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...