SJAJNI MUSA DOBIO JEDNO OD NAJVEĆIH PRIZNANJA U KARIJERI: "Opa! Ne znam šta da kažem..."

Idealnu petorku Eurolige birali su novinari, treneri i kapiteni euroligaških timova.

  • Sport

  • 15. Maj 2023  

  • 2

Džanan Musa, košarkaš Real Madrida u svojoj prvoj euroligaškoj sezoni uvršten je u idealnu petorku takmičenja za sezonu 2022/23.

Pored Muse, idealnu petorku najjačeg klupskog košarkaškog takmičenja u Evropi čine Walter Tavares (Real Madrid), Mathias Lessort (Partizan), Lorenzo Brown (Maccabi) i Sasha Vezenkov iz Olympiakosa.

Reprezentativac BiH tri puta bio je najkorisniji igrač kola (MVP), a prosječno bilježi 15,2 poena po utakmici.

- Opa! Ne znam šta da kažem. Hvala mojim saigračima i kompletnoj porodici košarkaškog kluba Real Madrid. Ovo je timska nagrada. Sada se fokusiramo na Final Four - poručio je Musa.

Idealnu petorku Eurolige birali su novinari, treneri i kapiteni euroligaških timova.

Final Four Eurolige igra se od 19. do 21. maja u litvanskom Kaunasu.

Real će u polufinalu igrati protiv velikog rivala Barcelone, a drugi polufinalni par čine Olympiakos i Monaco (19. maj).

Utakmica za treće mjesto i veliko finale zakazani su za nadjelju (21. maj).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...