BEOGRADSKI TABLOIDI GRME: "U toku je specijalni rat protiv predsjednika Vučića!"

"Pa, ako je u Srbiji zaista više onih koji misle da bi Đilas sa sve Bakićem, Milivojevićem i Milovanom Brkićem bolje vodili državu i više uradili za Srbiju od Vučića, onda neka oni vladaju..."

  • Regija

  • 16. Maj 2023  

  • 2

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević oglasio se danas na Twitteru povodom "sve većeg pritiska dela opozicije na predsednika Srbije". 

Vučićević, čije stavove je prenio i tabloid pod njegovom uredničkom palicom, nema dilemu da je u toku opšti specijalni rat protiv Aleksandra Vučića i da zbog toga treba ići na izbore. 

"I 'poljoprivrednici' slučajno, jelte, i sasvim spontano rešili da BAŠ SADA protestuju. Traže subvencije 300 evra po hektaru. Pa, to je više od 1.200.000.000 evra! Odakle? Baš ih briga. Mora! Oni rešili. Jasno je, dakle, u toku je opšti specijalni rat protiv Aleksandra Vučića. Zato, na izbore!", napisao je Vučićević i dodao: 

"Ovo što danas i ovde gledamo jeste dovođenje čitave zemlje u nemoguću situaciju. Lešinarenjem i zloupotrebom ubistava dece, a sada i 'spontanim' protestima poljoprivrednika koji postavljaju nemoguće uslove planski se urušava država. Jedini logičan izbor zato jesu - vanredni izbori…"

altInformer / Screenshot

Prema njegovim riječima, na tim izborima treba "što prije to bolje da se prebrojimo i odlučimo šta i kako dalje". 

"Pa, ako je u Srbiji zaista više onih koji misle da bi Đilas sa sve Bakićem, Milivojevićem i Milovanom Brkićem bolje vodili državu i više uradili za Srbiju od Vučića, onda neka oni vladaju..."

On je ubijeđen da "lešinari" nisu u većini i da većinska Srbija mora da nastaviti da radi i gradi: 

"Ali, ako 'lešinari' nisu u većini, a ubeđen sam da nisu, onda će oni morati da puste većinsku Srbiju da radi i gradi. Dakle, vanredni izbori! Što pre! A ako je neko zaista mislio da na silu, nekim novim 'Majdanom', otima vlast u Beogradu, biće da se taj ozbiljno za*ebao. Toliko", poručio je Vučićević, blizak prijatelj predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...