GORE DRUŠTVENE MREŽE: Bjesni verbalni rat između Gorice Dodik i najodanijih Vučićevih ljudi –„Milorad se budalama ne bavi…“

Gorica se posebno „uhvatila“ na sintagmu „bez žute banke“ upitavši ga, da li to znači da drugima naplaćuje podršku.

  • Mini market

  • 17. Maj 2023  17. Maj 2023

  • 3

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon medijskog rata između Beograda i Banjaluke, o kojem je "Slobodna Bosna" ranije izvijestila.

Nakon što su režimski mediji u Srbiji zamjerili televiziji Una, koja se vezuje za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, zbog izvejštavanja sa "Protesta protiv nasilja" nastao je pravi rat između kćerke predsjednika RS, Gorice Dodik i glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića i režimskog analitičara Nebojše Krstića. U poruci objavljenoj na Twitter, Gorica Dodik se pitala zašto se Krstić i Vučićević imaju potrebu raspravljati s njom, navodeći da se njen otac "budalama odavno ne bavi".

Mediji bliski vlasti, na svoj, dobro poznat način, opisuju brojnost i učesnike protesta. Tako su tabloidi istakli da je sa protesta izvještavala i televizija Una, koja se vezuje za Igora Dodika, sina Milorada Dodika. Taj „neprijateljski čin“, istakao je i urednik Informera Dragan J. Vučićević, ali Dodikova kćerka Gorica, uzvratila je na njegove uvrede.

List Informer je objavio tekst pod nazivom – „Protesti građana u Beogradu! ‘Iznenađenje’! Dodikova TV UNA prenosi direktno protest protiv vlasti Srbije“.

U tekstu se dalje navodi da „Dodik pokušava da se nađe i na strani opozicije u Srbiji, koja već drugi put organizuje proteste, ali i da sve vrijeme u javnosti u BiH postoji privid o „harmoničnim“ odnosima sa zvaničnim Beogradom“. Nakon svega oglasila se Gorica Dodik na svom Twitter profilu.

Vučićević joj je uzvratio optužbama da je TV Una postala dio „najgoreg antisrpskog ološa“  i da je dosta „laži i prevara“.

Ona je nastavila da brani svog oca i kazala da bi Vučićevića trebalo da bude sramota što priča „ko je na čijoj strani“ i da je on samo čekao pravi trenutak kako vi „popljuvao“ porodicu Dodik, koja je, prema njenim riječima među prvima osudila opoziciju što koristi tragediju za svoju promociju.

„Tvoj način rada gadi se mnogima iz tvog okruženja“, poručila je ona Vučićeviću i dodala da poene skuplja a nekome drugom.

Urednik Informera ponovio je da porodica Dodik treba da bude sramota zbog navodne podrške i dodao da je on njenog tatu podržavao svih ovih godina, i to „bez žute banke“.

Gorica se posebno „uhvatila“ na sintagmu „bez žute banke“ upitavši ga, da li to znači da drugima naplaćuje podršku.

Prepiska urednika i „požrtvovane“ kćerke završila se u jednom trenutku njenom rečenicom da Vučićević politizuje tragediju koja se dogodila u Beogradu čime je „dokazao kakav je“.

Na koncu, Gorica Dodik je napisala da ne zna zašto se „veliki“ i „uvaženi“ novinar i politički analitičar Nebojša Krstić, nekada šef kabineta Borisa tadića, a danas omiljeni Vučićev analitičar, raspravljaju s njom.

Na konstataciju jednog korisnika da preko nje zapravo šalju poruku Miloradu Dodiku, kratko je odgovorila:

„Milorad se budalama odavno ne bavi“!

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...