PUKLA TIKVA: Razišli se hrvatski tenisač i 13 godina starija srbijanska pjevačica, razlog je…

Iako nikada nisu potvrdili vezu, navodno više nisu par.

  • Estrada

  • 17. Maj 2023  

  • 3

Mladog tenisača Bornu Ćorića (26) mjesecima se u medijima povezivalo s 13 godina starijom srbijanskom pjevačicom Katarinom Kayom Ostojić, no navodno više nisu u vezi.

Kako doznaje Kurir.rs, pjevačica i tenisač prekinuli su prije desetak dana, a prekid je inicirala pjevačica.

Bliski izvor za srbijanski medij otkrio je kako se Kaya odlučila na taj potez jer je shvatila da njihova veza nema budućnosti i jer su zbog poslovnih obaveza provodili premalo vremena zajedno.

"Ne komentiram svoj ljubavni život, tako da ću i sada ostati dosljedna toj odluci. Svakako sam u ovom periodu posvećena karijeri, tako da mi privatni život nije u fokusu", kratko je poručila pjevačica za Kurir.

Borna i Kaya nikad nisu potvrdili svoju vezu, no fotografi su ih prije nekoliko mjeseci ulovili u Beogradu u prisnim trenutcima.

Izvor je za srbijanske medije tada ispričao da je pjevačicu i tenisača upoznao zajednički prijatelj i da je među njima odmah zaiskrilo. Pjevačica navodno ispočetka nije htjela prihvatiti tenisačevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, ali je brzo popustila.

Kaya je inače poznata srpska folkerica i iza sebe ima već tri razvoda, a medije često puni i usporedbom sa svojom 19-godišnjom kćeri jer na fotografijama izgledaju kao da su sestre.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...