OGLASIO SE KLUB SDA: Vijeće ministara BiH se ne može ponašati kao da se poplave ne događaju u BiH

- Prirodne nepogode ne priznaju entitetske linije i potrebna je reakcija svih nivoa vlasti u BiH. Vijeće ministara BiH se ne može ponašati kao da se poplave ne događaju u BiH - navodi se u saopćenju Kluba SDA.

  • Politika

  • 17. Maj 2023  

  • 0

Klub Stranke demokratske akcije (SDA) u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH traži od Vijeća ministara da održi hitnu sjednicu i donese potrebne odluke kako bi se u saradnji s entitetskim, kantonalnim i općinskim vlastima osigurala sva potrebna pomoć ugroženom stanovništvu u borbi protiv poplava na području Unsko-sanskog kantona i dijelova entiteta RS.

- Nedopustiv je izostanak bilo kakve reakcije Vijeća ministara BiH u trenucima dok se hiljade naših građana bori da spasi vlastite živote i imovinu.

Prirodne nepogode ne priznaju entitetske linije i potrebna je reakcija svih nivoa vlasti u BiH. Vijeće ministara BiH se ne može ponašati kao da se poplave ne događaju u BiH - navodi se u saopćenju Kluba SDA.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...