ZA TIRANU JOŠ NEMA NAZNAKA: Od 19. juna do 18. septembra Sarajevo će biti povezano aviolinijom sa Podgoricom

"Ponedjeljkom su polasci u 15:10 sati", rečeno nam je na Aerodromu Sarajevo.

  • Ekonomija

  • 17. Maj 2023  

  • 0

Sarajevo će od 19. juna biti povezano aviolinijom za Podgoricu potvrđeno je za Faktor iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

"Odlasci za Podgoricu sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo startuju od 19. juna do 18. septembra. Ponedjeljkom su polasci u 15:10 sati", rečeno nam je na Aerodromu Sarajevo.

Upitali smo šta je sa uspostavljanjem aviolinije Sarajevo - Tirana o kojoj se dosta govori.

"Veliko je interesovanje za tu avioliniju, ali ona još nije uspostavljena. Sada da li će biti, nemamo naznaka, ali dosta je zainteresiranih za tu liniju. Za sada može preko Beograda ili Istanbula", rečeno nam je na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...