OPASNE IGRE: Princa Harryja i Meghan jučer su jurili paparazzi, potjera umalo završila kobno

Ova nemilosrdna potraga, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je zamalo višestrukim sudarima u kojima su učestvovali drugi vozači na cesti, pješaci i dva policajca NYPD-a", izjavio je glasnogovornik.

  • Show

  • 17. Maj 2023  

  • 1

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa bili su uključeni u ‘gotovo katastrofalnu‘ potjeru automobilom dok su ih pratili paparazzi u utorak u New Yorku, rekao je glasnogovornik para, a prenosi Guardian.

"Sinoć su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa te gospođa Ragland bili uključeni u gotovo katastrofalnu potjeru automobilom, a jurili su ih vrlo agresivni paparazzi. Ova nemilosrdna potraga, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je zamalo višestrukim sudarima u kojima su učestvovali drugi vozači na cesti, pješaci i dva policajca NYPD-a", izjavio je glasnogovornik Princa Harryja i Meghan Markle.

"Iako biti javna osoba podrazumijeva razinu interesa javnosti, to nikada ne bi smjelo dolaziti po cijenu nečije sigurnosti. Širenje ovih slika, s obzirom na načine na koje su dobivene, potiče vrlo nametljivu praksu koja je opasna za sve uključene", poručio je glasnogovornik vojvode i vojvotkinje od Sussexa.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...