IZNENAĐENJE ZA VIKEND: Donosimo vremensku prognozu za narednih nekoliko dana

Danas se u Bosni i na sjeveru Hercegovine očekuje pretežno oblačno vrijeme, uz djelimično razvedravanje poslijepodne.

  • Vijesti

  • 19. Maj 2023  

  • 0

Na jugu Hercegovine sunčano. Tokom dana u Bosni je ponegdje moguća slaba rosulja. Jutarnja temperatura zraka od 7 do 13, a dnevna od 14 do 24°C.

U subotu na sjeveru i sjeverozapadu Bosne jutro i dio prijepodneva pretežno oblačno vrijeme, uz djelimično razvedravanje tokom dana. U ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u centralnim, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, a dnevna od 18 do 27°C.

U nedjelju pretežno sunčano vrijeme. Tokom poslijepodneva umjeren porast naoblake može usloviti lokalne pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 20, a dnevna od 20 do 26°C.

U ponedjeljak u većem dijelu zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutranjim satima na sjeveru i sjeverozapadu Bosne pretežno oblačno. Poslijepodne se očekuju lokalni pljuskovi, ponegdje praćeni grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 20, a dnevna do 28°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...