IZGLEDAO JE MALO ČUDNO: Pogledajte šta su Indijci napravili od popularnog evropskog SUV-a (VIDEO)

Na ovim prostorima potpuno nepoznata indijska tvrtka potpisuje ovu radikalnu preradu.

  • Auto

  • 20. Maj 2023  20. Maj 2023

  • 0

Indijci iz kompanije DC2 Dilip Chhabria predstavljaju atraktivan dvosjed SUV oblika s podiznim vratima.

U pitanju je prerada, toliko radikalna da je izvornik nemoguće detektirati. Neizvjesnost ćemo prekinuti podatkom kako se ispod ovog, najblaže rečeno, čudnog vozila krije Volvo XC 90. 

Promjena je toliko radikalna da će uspješnost prerade ovisiti o nizu osobnih kriterija, ali i o tome jeste li fan Volva.

Ono što je svakako impresivno je originalnost same prerade koja se vizualno ne oslanja ni na što dosad viđeno. Uostalom, iako SUV s gullwing vratima ne treba nikome, ovdje izgleda baš 'kul'.

S druge strane, i pritom doslovno mislimo, teško da će neko to moći progutati. Govorimo o stražnjem kraju koji dobiva ogromni saćasti odbojnik te tanka svjetla povezana LED lajsnom.

I dok je izvana nemoguće naći tragove Volva, u kabini ih se može naći napretek. Ono što je svakako čudno i što će kvariti komfor vožnje je izostanak stražnjih bočnih prozora. Straga je stoga dosta mračno i pomalo klaustrofobično. Ništa zato, jer vlasnik će zasigurno biti za upravljačem. 

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...