UDOBNOST I RAZIGRANOST: Angelina Jolie iznenadila modne kritičare izborom sandala (FOTO)

Angelina Jolie je sandale Owena kombinirala uz lepršavu maksi haljinu koja je sakrila njezinu ženstvenu siluetu, a preko ramena prebacila laganu jaknu na kopčanje u nježnoj bež boji.

  • Žena

  • 20. Maj 2023  

  • 0

Angelina Jolie na crvenom tepihu često nosi štikle s vrtoglavom potpeticom, no u privatnom životu prednost daje udobnosti te najčešće poseže za natikačama i sandalama ravnog tankog đona.

Baš zato iznenadila je mnoge modne kritičare, kad je nedavno snimljena u ranojutarnjem šopingu po New Yorku.

Američka glumica za ovu je priliku odabrala trendovski model sandala s platformom. Točnije odabrala je sandale Owena francuske modne kuće Chloé.

Sandale Owena imaju otvorene prste i petu te predstavljaju razigrani kontrast tekstura, boja i materijala.

Angelina Jolie u sandalama Owena modne kuće Chloé - 3Angelina Jolie u sandalama Owena modne kuće Chloé - 3 (Foto: Profimedia)

Zdepasta, ali lagana gumena potplata nadovezuje se na podlogu od prirodnog pluta te završava s mekanim gornjim dijelom napravljenim od teleće kože.

Zlatni metalni okovi dodaju dašak profinjenosti ovom komadu obuće za svakodnevno nošenje, a remen s kopčom jamči da će sandala savršeno pristajati i stajati na mjestu, navodi Zadovoljna.hr.

Angelina Jolie je sandale Owena kombinirala uz lepršavu maksi haljinu koja je sakrila njezinu ženstvenu siluetu, a preko ramena prebacila laganu jaknu na kopčanje u nježnoj bež boji.

Izdanje je zaokružila s velikom shopping torbom Voya brenda Senreve te s nekoliko decentnih komada nakita.

Angelina Jolie u sandalama Owena modne kuće Chloé - 4(Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...