"NAŠA SRCA SU ZAUVIJEK SLOMLJENA, I NIŠTA VIŠE NIJE ISTO": U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Bosanskog Petrovca poginuo 28-godišnji motociklista

Prema policijskom uviđaju nadležnih u Bosanskom Petrovcu uzrok nesreće je neprilagođena brzina.Nakon potpuno završenog uviđaja biće poznati i ostali detalji ove tragične nesreće.

  • Hronika

  • 20. Maj 2023  

  • 0

U selu Bukovača koje se nalazi između Bosanskog Petrovca i Drinića desila se saobraćajna nesreća u kojoj je život tragično izgubio 28-godišnji mladić Duško Trikić iz Drvara koji je upravljao motociklom marke "honda".

Prema policijskom uviđaju nadležnih u Bosanskom Petrovcu uzrok nesreće je neprilagođena brzina.Nakon potpuno završenog uviđaja biće poznati i ostali detalji ove tragične nesreće.

alt

Porodica i prijatelji se od Duška opraštaju na društvenim mrežama, piše Crna-Hronika.

“Od kada znam za sebe bio si dio mog života. Moj vijerni drug, čuvar tajni, par za maturu, saučesnik u dječijim nestašlucima, rame za plakanje, a kasnije kroz život i kolega u poslu.”, “Naši putevi se nikad nisu razilazili do sad. Uvijek smo znali šta jedno od nas dvoje ima u planu i pomagali se. Iako udaljeni skoro 10,000 kilometara, naše prijateljstvo zbog toga nikad nije ispaštalo. Znali smo da možemo računati jedno na drugo.”, “Naša srca su zauvijek slomljena, i ništa više nije isto”, ovim komentarima su se prijatelji opraštali od Dušana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...