"NOVI ČLAN NAM STIŽE...": Carrie i Boris Johnson očekuju treće dijete (FOTO)

Bivšem britanskom premijeru ovo je osmo dijete.

  • Show

  • 20. Maj 2023  

  • 0

Supruga bivšeg britanskog premijera Borisa JohnsonaCarrie Johnson, dobro je skrivala svoju trudnoću od javnosti. Tek sada, kada je od poroda dijeli nekoliko sedmica, na Instagramu je otkrila da ona i bivši premijer čekaju svoje treće dijete.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je leđima okrenuta kameri dok šeta sa svojom djecom, uz natpis:

"Novi član tima stiže za nekoliko sedmica! Osjećam se dosta iscprljenom posljendjih osam mjeseci ali jedva čekam upoznati mališana. Wilf je uzbuđen što će opet biti stariji brat i stalno priča o tome. Mislim da Romy nema pojma o tome što se događa...Uskoro će imati!"

Bivšem britanskom premijeru ovo je osmo dijete. Njegov brak s Carrie za njega je treći po redu, a prvu put se vjenčao 1987. godine s Allegrom Mostyn-Owen, djevojkom iz studentskih dana. Nakon afere s Marinom Wheeler, brak se raspao 1993., a zatim se s Wheeler i oženio.

Inače, Johnson je sve do 2021. godine skrivao podatak koliko tačno djece ima - odbijao je govoriti o privatnom životu i ono što se znalo je da iza sebe ima dva braka i kćer koju je dobio u vanbračnoj vezi. S drugom suprugom Marinom Wheeler ima četvero djece, a s konzultanticom Helen Macintyre iz vanbračne veze kćer, što je priznao tek prije dvije godine, navodi Gloria.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...