VOJIN MIJATOVIĆ NASTAVLJA OBRAČUN SA STRANKOM ZA BiH: "Vi ste lažne patriote"

Vojin Mijatnović ne prestaje s "paljbom" prema Stranci za Bosnu i Hercegovinu.

  • Politika

  • 21. Maj 2023  

  • 13

Potpredsjednik SDP-a i zamjenik premijera, Vojin Mijatnović ne prestaje s "paljbom" prema Stranci za Bosnu i Hercegovinu.

"Ne stišava se organizovana akcija od sinoć, uzbuđenje je ne vrhuncu, puca se iz svog oružija, jel kako se usudio neki tamo Vojin da dira nekoga, otkud “vlahu” iz Rs pravo da išta kaže i da dođe u Sarajevo.

Ređaju se “likovi iz bajke” sa samo jednom matricom ovo je napad na Bošnjake, on je uzp-snsd-ohr nametnuti zamjenik premijera i ministar, Dodikov čovek, agent Beograda….

Dajte malo maštovitije to, dajte malo pogledajte svoj izborni rezultat, dajte malo shvatite da je Bosna i Hercegovina država svih nas", napisao je Mijatović na svom Facebooku.

Odgovarajući na odgovore ljudi iz S BiH, nakon što je sinoć najavio njihov i kraj predsjednika te partije Semira Efendića na općinskim izborima, on im je, "dok se kriju iza lažnog patriotizma", poručio:

"SDP BiH samo u Banja Luci ima 2 poslanika u NSRs, a vi nemate ni poštansko sanduče, ja sam imam više glasove nego vaša stranka u cijeloj BiH, a na koncu bez puno nervoze pa tek smo počeli, biće dana i da razmjenjujemo mišljenja i da građanima pokažemo, šta je ko i ko je ko.

Moram vas obavijestiti 2023. je godina, ova država je zemlja svih naroda i građana, a vi se morate naučiti živjeti i sa Vojinom i sa Robertom jer da vam kažem nemojte se ljutiti, polako to u sebi shvatite, u ovoj zemlji žive i Srbi i Hrvati koji beskrajno vole svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu, a Sarajevo je i naš glavni grad i ponosni smo na njega.

Nemojte se ljutiti kao Dodik, ja se borim da svi budemo Bosanci i Hercegovci na svakom pedlju BiH jer to je Bosna i Hercegovina, ni srpska, ni bošnjačka ni hrvatska, ali i srpska i bošnjačka i hrvatska.

Živjeli momci, svu sreću vam želim idemo raditi neće se država napraviti od lažnog patriotizma", napisao je Mijatović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...