UZNEMIRUJUĆE! STRAVIČAN SNIMAK VRŠNJAČKOG NASILJA: Dok dječak na ulici leži u BESVJESNOM STANJU, siledžija ga mučki ŠUTIRA

Čitalac je poslao ovaj jezivi video u nadi da će na taj način dati doprinos zaustavljanju nasilja, prvenstveno vršnjačkog.

  • Hronika

  • 21. Maj 2023  

  • 5

Dok prebijeni dječak leži nasred ulice, pored kante za đubre, u besvjesnom stanju(!), maloljetni siledžija nastavlja da ga brutalno tuče - prvo ga mučki okreće, a potom ga iz sve snage šutira više puta!

Video možete pogledati ovdje

Čitalac je Kuriru poslao ovaj jezivi video u nadi da će na taj način dati doprinos zaustavljanju nasilja, prvenstveno vršnjačkog.

Kako čitalac tvrdi, ovo iživljavanje nad dječakom dogodilo se kod Leskovca i navodi da je nasilnik na ovom snimku isti maloljetnik koji je nedavno u policiji priznao da je objesio pet pasa.

Podsjetimo, četrnaestogodišnjak iz sela Vlase kod Leskovca prijavljen je policiji jer je objesio uličnog psa. Prema riječima dugogodišnjeg zaštitara životinja iz Lebana Gorana Momčilovića, dječak je potom priznao da je isto učinio sa još četiri životinje u proteklih godinu dana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...