IAKO SU VODILI 2:0, PA ISPALI U DOIGRAVANJU EUROLIGE: Partizan čestitao Realu novu titulu prvaka Evrope

Imali su dramatičnu seriju, u svakom pogledu.

  • Zabava

  • 22. Maj 2023  22. Maj 2023

  • 0

Košarkaši Real Madrida ponovno su osvojili Euroligu, dok je KK Partizan čestitao svom rivalu na zasluženom trofeju.

Sigurno nije bilo lako crno-belima da nakon vodstva od 2-0 u seriji na kraju ispuste prolazak u četvrtfinale i da sada moraju gledati kako je Real Madrid ponovno slavi u Euroligi.

KK Partizan je čestitao “kraljevskom” klubu uz poruku da je Real pokazao “izvanredan karakter i dao primjer svima koliko daleko tim može dogurati ako vjeruje do samog kraja”.

Navijači Partizana sigurno razmišljaju o tome što bi se moglo dogoditi u Kaunasu da nije došlo do tuče u završnici drugog susreta, kada su crno-beli imali sigurno vodstvo od 2-0, a potom ostali bez Puntera i Lessorta u prvom sljedećem susretu u Beogradu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...