CRNOGORCI U VELIKOM STILU PROSLAVILI DAN NEZAVISNOSTI: Spektakl Zdravka Čolića u Baru, nastupili i Karan, Ćetković... (VIDEO)

Koncert regionalne mega zvijezde okupio veliki broj fanova njegove muzike na platou ispred Sportske dvorane Topolica

  • Estrada

  • 22. Maj 2023  

  • 0

Dan nezavisnosti Crne Gore proslavljen je sinoć koncertima u više opština.

Najviše pažnje privukao je koncert Zdravka Čolića u Baru, pa je koncert regionalne mega zvijezde okupio veliki broj ljubitelja muzike na platou ispred Sportske dvorane Topolica.

Čolić je na početku nastupa podsjetio da je to njegov prvi nastup u Baru poslije 15 godina i zahvalio svima iz regiona koji su došli na koncert, prenosi Mediabiro. 
 Na Cetinju je, povodom državnog praznika, nastupio hrvatski pjevač Goran Karan, a Dan nezavisnosti je u Kotoru proslavljen uz nastupe Sergeja Ćetkovića i Marijane Zlopaše.  
 

“Ovaj 21. maj je u znaku nastupa, možemo reći, najboljih crnogorskih izvođača. Svi hitovi koji su obilježili karijeru Sergeja Ćetkovića su na repertoaru. On i Marijana Zlopaša iza sebe imaju već neke zajedničke nastupe tako da ćemo i ovdje biti u prilici da čujemo njihov duet. Ovo je prvi put da Sergej Ćetković nastupa na otvorenom u Kotoru. Imamo jako dobar ambijent, sjajnu binu, sjajne kulise, Kotor je sam po sebi predivan, te nam ne treba druga scenografija,” kazao je direktor TO Kotor Jovan Ristić, prenosi Mediabiro.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...