"GROBARI" SE POBUNILI ZBOG PARTIZANOVE ČESTITKE REALU: "Jeste li vi normalni?"

Ovo je jedan od blažih komentara.

  • Zabava

  • 22. Maj 2023  22. Maj 2023

  • 1

Real Madrid uspio je 11. put osvojiti naslov u Euroligi. U dramatičnoj završnici košarkaši španjolskog kluba nadoknadili su -6, zaustavili Olympiakos u napadu i zadržali ga bez koša u posljednje dvije minute, a onda je veteran Sergio Llull nekoliko sekundi prije kraja pogodio težak šut za pobjedu.

Na putu do europske titule Real je u četvrtfinalu izbacio beogradski Partizan, koji je poveo 2:0 u seriji, no nije uspio pobijediti i u trećoj utakmici. Seriju je obilježio incident, tuča u drugoj utakmici u kojoj su sudjelovali gotovo svi igrači oba tima. 

Partizan je ipak na Twitteru čestitao naslov prvaka Europe Realu, što se nije svidjelo navijačima srbijanskogkluba.

"Jeste li vi normalni? Kako vas nije sramota? Uvlačite se u dupe Špancima! Ugasite se!" neki su od blažih komentara na ovu objavu.

Bilo je i nekoliko pozitivnih komentara u kojima su ljudi zahvaljivali na čestitkama te nazvali ovaj potez gospodskim. Takvi su komentari u manjini.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...