TRAGEDIJA KOD MRKONJIĆ GRADA: U teškoj saobraćajnoj nesreći poginula žena, dvije osobe teško povrijeđene..

Naložena je obdukcija tijela poginule koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu u Banjaluci.

  • Hronika

  • 23. Maj 2023  

  • 0

D.A. iz Mrkonjić Grada preminula je od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila na putu Mrkonjić Grad - Jajce.

Nesreća se dogodila kada su se sudarili Audi kojim je D.A. upravljala i Mercedes za čijim volanom je bio E.K. iz Velike Kladuše.

U nesreći je osim D.A. i E.K. povrijeđena i saputnica iz Mercedesa A.K.

"U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede su zadobili D.A, E.K. i A.K. kojima je medicinska pomoć ukazana u Dom zdravlja Mrkonjić Grad, nakon čega je D.A. na dalje liječenje upućena u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske gdje naknadno preminula. Lica E.K. i A.K. na dalje liječenje su upućena u Dom zdravlja Jajce", saopćeno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Uviđaj na mjestu nesreće izvršili su policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad, uz saglasnost  dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka nastanka saobraćajne nezgode.

Naložena je obdukcija tijela poginule koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu u Banjaluci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...