DEFILE LJEPOTICA: Ruskinja Irina Shayk skinula sako, a svi su ostali bez riječi

Irina je malo toga prepustila mašti i prošetala u dizajnerskom kompletu donjeg rublja

  • Žena

  • 23. Maj 2023  

  • 0

Maya Jama ponovno ostavlja bez daha u ekstremno dubokoj haljini od čipke, a odlučila ju je odjenuti za zabavu britanskog Voguea i Choparda.

Naime, poznata voditeljica hit reality showa "Love Island" nije bila sama, već su joj se pridružile i manekenke Irina Shayk i Cindy Bruna koje su također impresionirale svojim izdanjem. Maya je pokazala svoju zavidnu figuru u prsatoj prozirnoj bijeloj haljini s pernatim cvjetnim detaljima. Uz haljinu, 28-godišnjakinja je svoj izgled dopunila parom blistavih srebrnih naušnica i prstenjem iz Courbeta.

     View this post on Instagram           

A post shared by Cherry (@cherry_create)

     View this post on Instagram           

A post shared by The London Look TV (@thelondonlooktv)

Irina je malo toga prepustila mašti i prošetala u dizajnerskom kompletu donjeg rublja koji je nosila ispod crne prozirne haljine. Slavna ruska manekenka pokazala je svoju nevjerojatnu figuru, a nosila je i privlačnu blistavu ogrlicu koja je pristajala uz par usklađenih naušnica. Dodatno, 38-godišnja Irina se pojavila u paru crnih štikli s remenčićima, dok joj je duga crna kosa padala niz ramena.

U međuvremenu je Cindy pokazala svoju utegnutu figuru u uskoj crnoj PVC haljini s otvorenim ramenima, prenosi Daily Mail.

     View this post on Instagram           

A post shared by The V.o.g.u.e Lifestyle (@im_so_v.o.g.u.e)

Francuska manekenka upotpunila je izgled za tu večer parom elegantnih štikli sa špičastim vrhovima i dodala par velikih blistavih naušnica u obliku srca. Ljepotica je stilizirala svoju crnu kosu u voluminozne kovrče i nanijela glamuroznu paletu šminke.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...