KAKO JE PROPAO DR. NELE KARAJLIĆ: "Ja ne mogu vjerovati da je taj narod još uvijek tako glup" (VIDEO)

Lupetao je i tada, kao i prije, uostalom kao i danas.

  • Kultura

  • 23. Maj 2023  23. Maj 2023

  • 4

Nenad Janković alias dr. Nele Karajlić, nekadašnji pjevač grupe "Zabranjeno pušenj" iz Sarajeva, gostovano je u emisiji "Ognjena zemlja" prije nešto više od tri i po godine.

On se, između ostalog, osvrnuo na to kako Sarajevo izgleda danas.

"Ja nemam neku pretjeranu patnju sa te strane. Ja imam drugu vrstu patnje. Ja ne mogu da vjerujem da je taj narod dole još uvijek tako glup. Ja ne mogu da vjerujem da se od ‘92 do danas ništa nije promijenilo.

Ja ne mogu da vjerujem da oni svi i dalje pristaju na istu matricu koja ih je sahranila, koja je napravila sve te nesreće koje su dole. To mene boli. To što oni mrze Neleta, j..e mi se. Mene u Zenici više ne mrze. U Tuzli ću proći, u Mostaru me non stop zovu, i jedni i drugi, pošto trećih nema", rekao je tada Karajlić.

(Oslobođenje) 

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...