SEVERINA JE TO: Pjevačica u iglenim potpeticama prošetala rimskim ulicama (VIDEO)

Severina ovih dana vrijeme provodi u Rimu sa svojim prijateljima i porodicom, a s pratiteljima na Instagramu dijeli dio atmosfere s odmora u glavnom gradu Italije.

  • Žena

  • 23. Maj 2023  

  • 0

Severina je podijelila i video na toj društvenoj mreži u kojem suvereno korača talijanskim ulicama prema jednom restoranu u elegantnoj odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od male crne haljine i štikli u boji kože.

I to ne bi bilo ništa čudno da hrvatska pjevačica ne nosi kultne natikače Jimmyja Chooa modela Bing s vrtoglavom iglenom potpeticom, a istovremeno korača po izazovnom kamenom terenu, na kojem se ne bi snašle baš sve dame.

Potvrđuje to i komentar influencerice Elle Dvornik:

"Znači, žena hoda u štikli s petom tanjom od mojih živaca i ne gleda u smrtonosne kockice na podu. Ja bih se stopila sa zemljom na prvom koraku, priznala je Ella", a s njom su se složile i brojne druge dame u komentarima.

Natikače Jimmy Choo Bing, 100 mm, 850 euraNatikače Jimmy Choo Bing, 100 mm, 850 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Riječ je o modelu natikača s visokom potpeticom koje vole nositi brojne trendseterice i influencerice, navodi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...