RUŠI STEROTIPE: Francuska glumica očarala u čipkastoj haljini i "nevidljivim" štiklama (FOTO)

O modnom izrazu francuske dive već dugi niz godina brine stilist Jonathan Huguet. Za svoju slavnu klijenticu kaže da je vrlo otvorenog uma kada je o modi riječ, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govore njezini stajlinzi s filmskog festivala u Cannesu.

  • Žena

  • 24. Maj 2023  24. Maj 2023

  • 0

Kao i proteklih festivalskih izdanja, 70- godišnja Isabelle Huppert u saradnji s Huguetom nastavlja rušiti nametnute stereotipe o ideji odijevanja u skladu s godinama, što je ovih dana potvrdila na premijeri filma "Killers of the Flower Moon".

‘Dob nikada nije tema naših razgovora’, glumičin stilist svojevremeno je otkrio modnoj bibliji Vogue, kao i to da se pri odijevanju slavne Francuskinje vodi komadima koji će je prikazati u ‘najboljem svjetlu’. 

Dvojac je za spomenutu premijeru odabrao haljinu od crne čipke s potpisom modne kuće Balenciaga čijeg dizajnera, Gruzijca Demnu Gvasaliju, Huppert i dalje podržava usprkos kontroverznoj kampanji koja je zgrozila svijet.

Isabelle Huppert

Ispod odabrane haljine nazirao se ‘Pantabodysuit’ kuće, no njezine su jedva vidljive cipele ukrale svu pažnju.

Novi look za crveni tepih finiširala je Balenciaginim Anatomic nude štiklama, koje u potpunosti imitiraju anatomiju ljudskog stopala, navodi Tportal.hr.

Iako se nije oglušila na canneski kodeks odijevanja za dame koji nalaže nošenje visokih potpetica na crvenom tepihu, njezin izbor ‘nevidljivog’ modela može se smatrati načinom ismijavanja ustaljenih modnih pravila.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...