DOMIŠLJATI ENGLEZ: David Beckham našalio se na društvenim mrežama, uzeo četkicu u ruke (VIDEO)

Video je brzo postao viralan s 2,2 miliona pregleda u tri dana.

  • Show

  • 24. Maj 2023  24. Maj 2023

  • 0

Bivši fudbaler David Beckham (48) našalio se u Tik Tok videu na profilu svoje supruge engleske dizajnerice Victorie Beckham (49). Beckham se snimao kako nanosi šminku četkicom na svoje lice.

„Evo o čemu se radi, volim hidratizirati svoju kožu i brinuti se o njoj. Naravno, najbolji je način da to činim koristeći Victoria Beckham proizvode”, rekao je Beckham u videu reklamirajući brend svoje supruge.

Video je brzo postao viralan s 2,2 miliona pregleda u 3 dana. U komentarima izraženo je oduševljenje tutorialom i nogometaševim humorom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...