NEVJEROVATNO: Pogledajte kakav je video predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio na Instagramu…

„Onima koji kažu da smo propali, da li smo propali – vidjećemo, narod će o tome da odluči“, rekao je Vučić.

  • Regija

  • 25. Maj 2023  25. Maj 2023

  • 3

Predsjednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da  zajedno sa članovima te stranke vrši „posljednje pripreme“ za skup „Srbija nade“ koji je za petak zakazan u Beogradu. Riječ je o stranačkom kontramitingu kojeg Vučić organizira nakon što je, po slobodnim procjenama, oko 150.000 građana mirno demonstriralo na ulicama Beograda tražeći ukidanje tabloida i oduzimenje koncesija za TV Pink i Happy TV, medije pod kontrolom predsjednika Srbije.

„Skup na kome ćemo pokušati da ujedinimo Srbiju i da pokažemo da Srbija ima budućnost, da u nju vjerujemo i da ćemo za nju da se izborimo“, rekao je Vučić u video obraćanju na Instagramu i dodao da vjeruje da će skup biti „veliki“.

Na snimku se sa Vučićem mogu vidjeti i predsjednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić, kao i članovi Predsjedništva te stranke Luka Petrović i Damir Zobenica.

„Posljednje pripreme za, mi vjerujemo, veliki skup ‘Srbija nade’. Naravno, kao i uvijek, i večeras jedemo sendviče“, poručio je Vučić na Instagramu.

Vučić je dodao i da mu se čini da se četiri ili pet godina nisu okupili na taj način da „u kasne sate“ dogovaraju stranačke stvari.

„Onima koji kažu da smo propali, da li smo propali – vidjećemo, narod će o tome da odluči“, rekao je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...