JEFTINI LETOVI SRIJEDOM I NEDJELJOM: Novi niskotarifni avioprijevoznik stigao u Bosnu i Hercegovinu, očekuju se turisti…

Letovi će se obavljati srijedom i nedjeljom sa zrakoplovom Airbus A321neo sa 212 sjedala.

  • Ekonomija

  • 25. Maj 2023  

  • 0

Omanski niskotarifni prijevoznik Salam Air ovog će ljeta nastaviti sa sezonskim letovima između Muscata i Sarajeva s dvotjednom linijom koja će započeti 2. jula, javlja Ljudski.ba.

Letovi će se obavljati srijedom i nedjeljom sa zrakoplovom Airbus A321neo sa 212 sjedala do 6. augusta.

Prijevoznik također razmatra brojne nove rute u istočnoj Europi. "Salam Air trenutno provodi ekonomsku studiju o dvadeset novih turističkih odredišta u Europi i istočnoj Europi. Cilj je privući turiste u Sultanat Oman i osnažiti turističku industriju", poručili su iz kompanije.

"Ova inicijativa ima za cilj poboljšati kretanje turista kroz Muscat i Salalah međunarodne zračne luke", saopćio je zrakoplovni prijevoznik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...