OVAKVU SRAMOTU NEMOGUĆE JE SAKRITI: Borjana Krišto tvrdi da nije dobila zahtjev za sazivanje vanredne sjednice

Saopćenje Vijeća ministara BiH.

  • Mini market

  • 25. Maj 2023  25. Maj 2023

  • 2

Iz Vijeća ministara BiH danas su se oglasili zbog, kako navode, medijskih špekulacija o neodržavanju izvanredne/telefonske sjednice Vijeća ministara BiH.

"Zbog istinitog i točnog informiranja javnosti dužni smo Vas upoznati o sljedećim činjenicama:

Za danas, 25. svibnja u 10:00 sati bila je ranije zakazana 13. redovita sjednica Vijeća ministara BiH koja nije održana, a o razlozima njenog neodržavanja prethodno smo Vas informirali.

Napominjemo kako Ured Generalnog tajništva VM BiH, kao i Ured predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto, nije zaprimio službeni zahtjev za održavanje izvanredne/telefonske sjednice Vijeća ministara Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, iz VMBIH ranije je saopćeno da je odgođena za danas zakazana 13. redovita sjednica Vijeća ministara BiH zbog nedostatka kvoruma.

Ministri iz reda bošnjačkog naroda pisanim aktom obavijestili su predsjedateljicu Vijeća ministara BiH Borjanu Krišto da nisu u mogućnosti nazočiti današnjoj sjednici", navodi se u saopštenju.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...